Bedrijfsfeesten - Café | Zalen Donkenhof
17343
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17343,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Bedrijfsfeesten bij Donkenhof

Wat dacht u van een walking dinner met muzikaal entertainment naar keuze? Of een moorddiner waarbij u samen op zoek gaat naar de dader? Of gaat uw voorkeur liever uit naar outdoor-activiteiten met na afloop een lekkere drankje en een heerlijk buffet? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen ervoor dat u terugkijkt op een prachtige dag!

Outdoor

Wij nemen alle mogelijkheden graag met u door. Zo kunnen wij ook diverse outdooractiviteiten voor u organiseren. Denk aan kleiduiven schieten, georganiseerde wandeltochten lopen of mooie fietstochten afleggen. Of houdt u meer van skelter rijden? Wij vinden zo goed als alles leuk! En nog leuker… Wij regelen het allemaal voor u.

Culinair genieten

Jannine Broeren, mede-eigenaresse van Café | Zalen Donkenhof: “Ons voornaamste doel van een bedrijfsfeest bij Donkenhof is al het werk voor u uit handen nemen en de dag te laten verlopen zoals u dat wilt. Een dag die écht voor uw bedrijf is gemaakt. En of daar nu artiesten voor ingeschakeld moeten worden, of alles draait om een culinair hoogtepunt en gezellig samenzijn… Of misschien juist om hele andere elementen, wij regelen het graag voor u.”

bedrijfsfeesten Roosendaal

Uniek aanbod voor bedrijfsfeesten

Wij verzorgen de complete dag, middag of avond voor u, zodat u zich zelf maar met één zaak hoeft bezig te houden: uw gasten verwelkomen en genieten! Dankzij de landelijke ligging van onze locatie en ons uitgebreide aanbod aan mogelijkheden, zijn wij voor veel organisaties een aantrekkelijke aanbieder voor bedrijfsfeesten.

Snel schakelen en persoonlijk contact

Ook het uitgebreide en persoonlijke contact dat wij altijd met het bedrijf hebben en de korte lijnen waarmee wij werken wordt als plezierig ervaren door de bedrijven die bij ons hun bedrijfsfeest komen vieren. Daar zijn we natuurlijk blij mee. Onze grootste compliment is het plezier dat uw medewerkers en / of relaties uitstralen op die ene dag!

Contact

Voor alle opties of vragen over een bedrijfsfeest bij Donkenhof mag u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen via (0165) 301288 of stuur een e-mail naar info@donkenhof.nl. U kunt ook een contactformulier invullen op onze website.

Neem contact met ons op!