Bedrijfscatering - Café | Zalen Donkenhof
17358
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17358,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Donkenhof, ook voor catering voor uw bedrijf

Is uw bedrijf gevestigd in Wouw, Bergen op Zoom of Roosendaal en omstreken? En hebt u behoefte aan professionele catering? Wellicht voor het leuke relatie-evenement dat binnenkort plaatsvindt? De personeelstrainingen of dat bijzondere jubileum? Café | Zalen Donkenhof is er ook op uw locatie voor u!

(H)eerlijke hapjes

Met onze smakelijke catering nemen wij u alle zorgen uithanden. Liefhebber van de Spaanse keuken? Is uw personeel groot fan van Italiaanse pasta’s? Of gaat u liever voor de Hollandse pot? Wij passen ons graag aan uw wensen aan! Naast de gespecialiseerde keukens bieden we ook speciale buffetten van kleine hapjes, soep, kaas of desserts aan. (H)eerlijke hapjes met ingrediënten afkomstig uit de regio!

Complete ontzorging

Met de catering van Donkenhof bent u verzekerd van een gastvrije beleving op uw locatie! Maurice: “Ons doel is om uw organisatie een zo aangenaam mogelijk moment te bieden met een lekkere maaltijd, heerlijke hapjes en een goede sfeer passend bij uw evenement.

Naast het culinaire gedeelte kunnen wij u alle andere zaken rondom uw evenement compleet uit handen nemen. Denk daarbij bv. aan meubilair, een biertap, de aankleding van de ruimte en entertainment. Dankzij ons grote netwerk weten we het juiste (muzikale) talent te koppelen aan uw bedrijf. Samen met u creëren we de meest passende sfeer voor die ene dag of avond voor uw bedrijf.”

Catering voor bedrijven Wouw, Roosendaal, Bergen op Zoom

Contact

Wanneer u Donkenhof inschakelt hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de organisatie van de catering of feest op uw locatie. Wij nemen indien gewenst de hele organisatie uit handen en bieden voor elke gelegenheid een passende oplossing. Meer weten? Bel dan naar (0165) 301288 of stuur een e-mail naar info@donkenhof.nl. U kunt ook een contactformulier invullen op onze website.

Neem contact met ons op!