Werken bij Donkenhof - Café | Zalen Donkenhof
20669
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20669,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Bij Donkenhof voelt werken niet als een baan!

Tap jij een heerlijk (speciaal)biertje voor onze gasten? Ben jij de beste cocktailshaker van Brabant? Of zorg jij voor een onvergetelijk bruiloftfeest waar nog lang over wordt nagepraat? Word dan onze collega en ga aan de slag in het gezelligste horecabedrijf van Wouw en omstreken!

Wij zoeken allround horecamedewerkers (fulltime en parttime)

Donkenhof is een echt familiebedrijf. En onze medewerkers horen allemaal bij de Donkenhof-familie. Veel van onze collega’s werken dan ook al heel lang bij ons. Sommigen zelfs al 23 jaar. Samen maken we namelijk van elke dag een feestje. Niet voor niets zijn wij al een eeuw lang een begrip in de regio. We hebben zelfs het Koninklijk Predicaat Hofleverancier! En daar zijn we heel trots op.

Ik werk écht voor de gezelligheid bij Donkenhof. Ik heb gewoon een fulltime baan, maar op zaterdagavond ben ik hier al jaren achter de bar te vinden. Niet omdat het moet, maar omdat ik het zo leuk vind!
Mark, 34 jaar

Afwisselend en héél gezellig!

In ons sfeervolle café genieten onze gasten van een speciaalbiertje of een ander drankje met iets lekkers erbij. Maar ook hebben we ruime zalen waar regelmatig feesten, partijen en bedrijfsborrels worden gegeven. Daarnaast organiseren we allerlei evenementen. Werken bij Donkenhof is divers, afwisselend en vooral héél gezellig!

Vooral de afwisseling maakt mijn werk zo leuk: de ene dag sta ik achter de bar, de andere dag hebben we een bruiloft of themafeest. Bij Donkenhof is elke dag weer anders!
Ian, 20 jaar

Van je hobby je werk maken

Bij ons kun je van je hobby je werk maken. Of je nou een weekendbaan achter de bar zoekt, parttime aan de slag wilt in de bediening of juist graag wilt doorgroeien naar de functie van bedrijfsleider: alles is mogelijk. Als lid van de Donkenhof-familie krijg je volop kansen en luisteren we écht naar jouw wensen en ambities. We werken keihard, maar we sluiten de werkdag ook samen af met een drankje aan de bar.

Lijkt dit je wat?

Ervaring is niet nodig, een gastvrije instelling en een grote glimlach wel!

Je takenpakket en je werktijden stemmen we in overleg af en een hele goede werksfeer krijg je erbij.

Bij ons krijg je een goed salaris, natuurlijk afhankelijk van je ervaring en je competenties, en heb je volop doorgroeimogelijkheden.

Je kunt bij ons zowel fulltime als parttime werken.

En…… je kunt direct aan de slag!

Ik heb de leukste weekendbaan die er is! Bij Donkenhof heb ik leuk contact met mensen en wordt er goed meegedacht met de invulling van werktijden. Zo kan ik mijn werk goed combineren met school. Ze zijn flexibel en meedenkend, dat is heel fijn.
Jeno, 16 jaar

Dan ontmoeten wij je heel graag!

Stuur een berichtje naar info@donkenhof.nl, bel ons op 0165 30 12 88 of kom langs. We vertellen je graag meer.