Referenties Café | Zalen Donkenhof
15817
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15817,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Tevreden gasten, daar zijn wij trots op!

Op deze pagina treft u een aantal enthousiaste referenties van onze gasten. Ervaar ook zelf de toegevoegde waarde van Café | Zalen Donkenhof en kom langs voor een (hapje en een) drankje of vier uw volgende feest bij ons!

Het was een topfeest!
Familie Free

“Om onze 25-jarige bruiloft en verjaardag te vieren organiseerden wij een feest bij Café | Zalen Donkenhof. Maurice en Jannine zorgden ervoor dat het feest volledig naar onze wensen werd ingevuld. Ze zijn erg flexibel en gastvrij. Zo ging onze voorkeur er naar uit om bij goed weer buiten te feesten. Het werd heerlijk weer en de aankleding buiten zag er prachtig uit. Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam.”

Tot in de puntjes verzorgd

“Ook het eten en de hapjes en drankjes waren top. Bij aankomst stonden er lekkere hapjes klaar en later op de avond konden onze 140 gasten genieten van een walking dinner en dessertbuffet. Er was continue iemand aanwezig om de gasten uitleg te geven over de verschillende gerechtjes. Voor de kinderen waren er frietjes met kroket of een frikandel. Ervoor zorgen dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft, ook de kleintjes. Dat is typisch Café | Zalen Donkenhof. De avond werd afgesloten met koffie en thee. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het was een topfeest waar we nog steeds met heel veel plezier op terugkijken. Ik kan Café | Zalen Donkenhof dan ook aan iedereen aanbevelen!”

Ze staan open voor alles en komen zelf ook met creatieve ideeën om uw feest onvergetelijk te maken!
Lianne van Wezel – Rabobank Zuidwest-Brabant

Lianne van Wezel is werkzaam bij Rabobank Zuidwest-Brabant en organiseerde een paar maanden geleden het laatste jaarfeest van Rabobank Roosendaal-Woensdrecht voordat de bank op 1 juli ging fuseren. Op 13 juni jl. werd er gefeest bij Café | Zalen Donkenhof en dit heeft er tot geleid dat Lianne binnenkort weer een feestje gaat vieren in Wouw.

“Op het gebied van gastvrijheid krijg je echt een warm welkom bij Donkenhof. Alles was top geregeld, zowel met de externe partij Crazy Piano’s als met het buffet, dat op chique wijze werd opgediend. Er was aandacht voor alle aanwezigen. Dit leidde tot veel positieve reacties van mijn collega’s. De kracht van Maurice Broeren is zijn veelzijdigheid, hij staat open voor alles en komt zelf ook met creatieve ideeën om uw feest onvergetelijk te maken!”

Alles wordt altijd perfect geregeld!
Mevrouw Vlamings – Stichting Openbaar Basisonderwijs West-Brabant

Goede communicatie

“Wij zijn erg te spreken over de samenwerking met Café | Zalen Donkenhof! Ik organiseer al 20 jaar het personeelsfeest. Daardoor weet ik wat mijn collega’s belangrijk vinden en hoe het feest georganiseerd moet worden. De communicatie voorafgaand aan het feest verloopt prima. En zijn er tussendoor nog vragen, dan worden deze snel en goed beantwoord.”

Ze hebben oog voor alles

“Overal wordt voor gezorgd: de microfoon staat klaar voor de personen die een speech willen geven, het buffet is meer dan prima en het personeel is ontzettend gastvrij; ze hebben oog voor alles. Met Café | Zalen Donkenhof kom je nooit voor verrassingen te staan. Alles wordt altijd perfect geregeld en dat geeft een gerust gevoel.”

Een goede prijs

“De prijs-kwaliteitverhouding is meer dan uitstekend. U kunt zich voorstellen dat wij ons budget zoveel mogelijk willen besteden aan het onderwijs van onze kinderen. Bij Café | Zalen Donkenhof kunt u een goed feest organiseren voor een goede prijs. En dat is natuurlijk ook een belangrijk aspect voor organisaties.”

Van pasta tot garnaaltjes en zalm. De diversiteit van de hapjes heeft ons verrast. Net als de exclusiviteit en de manier waarop alles geregeld wordt door Donkenhof.
Mandy Coppens – Beautycenter Puur

Mandy Coppens is eigenaresse van Beautycenter Puur en opende in het weekend van 13 en 14 juni jl. haar eigen salon in het pittoreske Wouw. Donkenhof was uitgenodigd om de catering voor deze dagen te verzorgen.

“Van pasta tot garnaaltjes en zalm. De diversiteit van de hapjes heeft ons verrast. Net als de exclusiviteit en de manier waarop alles geregeld wordt door Donkenhof. Ze komen beide dagen persoonlijk langs om de hapjes af te leveren en tonen oprechte interesse in andermans bedrijf. Onze keuze voor Donkenhof heeft te maken met het feit dat ik graag andere ondernemers uit het dorp wil stimuleren. Elkaar helpen vind ik belangrijk. Wie weet wat wij ooit nog voor hen kunnen betekenen.”

We hebben veel complimenten mogen ontvangen!
Johan en Jolanda vierden hun 25-jarig huwelijksfeest bij Donkenhof

“We willen jullie nogmaals bedanken voor de geweldige avond! Mede dankzij jullie goede zorgen kijken we terug op een topavond! Wij hebben veel complimenten mogen ontvangen over de bediening en de hapjes. Nogmaals bedankt daarvoor!”