Hapje & drankje - Café | Zalen Donkenhof
17274
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17274,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Hapje & drankje

Hebt u zojuist een paar kilometer gefietst? Bent u lekker gaan wandelen? Of was u toevallig gewoon in de buurt van Wouw en ons café? Kom gezellig langs bij Café | Zalen Donkenhof! U bent van harte welkom op ons terras en in onze binnenruimtes voor koude en warme drankjes en lekkere hapjes. Een broodje, stuk taart of een ijsje? Een frisje of toch liever een mooi speciaalbiertje? Onze kleine kaart biedt voor ieder wat wils.

hapje en drankje Roosendaal

Kids zijn welkom!

Voor ieder wat wils, dus ook aan de kleintjes hebben we gedacht. Ouders met kinderen kunnen terecht op ons deel van het terras dat ook gezellig is voor de kinderen. Een lekker ijsje eten of een kindermenu met een verrassing: kinderen zijn bij ons van harte welkom!

kinderfeestje Wouw, Roosendaal, Bergen op Zoom
hapje en drankje Wouw

High beer

Zin in iets sterkers dan een frisje? Ook dat komt goed uit: wat dacht u bijvoorbeeld van een lekker wijntje, een rosé of high beer? Ons grote assortiment aan speciale bieren maakt de high beer die wij verzorgen tot een waar feestje voor de liefhebber. We stellen passende bieren samen met warme en koude amuses en heerlijke hapjes. U maakt een keuze uit onze uitgebreide bierkaart en wij maken er een onvergetelijk moment van! Voor een high beer dient u vooraf te reserveren.

Contact

Wilt u gezellig komen eten of genieten van een high beer? U bent van harte welkom! Reserveer door te bellen naar (0165) 301288 of stuur een e-mail naar info@donkenhof.nl. U kunt ook een contactformulier invullen op onze website.

Neem contact met ons op!