Voor bedrijven - Café | Zalen Donkenhof
17327
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17327,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Donkenhof voor bedrijven

Geen suffe bedoeling, maar actie! Of juist niet…? Bij ons telt dat u met het bedrijf doet wat u zelf het leukst vindt. Echter: voor Donkenhof is niets te gek, ook niet als het gaat om een bedrijfsfeest of zakelijke bijeenkomst. Ook voor catering op de locatie van uw bedrijf bent u bij Café | Zalen Donkenhof aan het juiste adres!

Bedrijfsfeesten

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen ervoor dat u terugkijkt op een prachtige dag!

Lees verder

Aan het werk bij Donkenhof!

Café | Zalen Donkenhof is uitermate geschikt voor het organiseren van zakelijke lunches, lezingen, workshops en nog veel meer.

Lees verder

Bedrijfscatering

Is uw bedrijf gevestigd in Wouw, Bergen op Zoom of Roosendaal en omstreken? En hebt u behoefte aan professionele catering?

Lees verder

Contact

Voor alle opties of vragen over zakelijke aangelegenheden bij Donkenhof mag u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen via (0165) 301288 of stuur een e-mail naar info@donkenhof.nl. U kunt ook een contactformulier invullen op onze website.

Neem contact met ons op!