Bijeenkomsten - Café | Zalen Donkenhof
17376
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17376,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Aan het werk bij Donkenhof!

Café | Zalen Donkenhof is uitermate geschikt voor het organiseren van zakelijke lunches, lezingen, workshops en nog veel meer. Wij organiseren dit graag samen met u!

Lezingen

Wilt u met uw bedrijf een lezing geven? Dat kan prima in de zalen van Donkenhof. U kunt hier 10 tot 200 gasten ontvangen. Wij regelen voor u een hapje en een drankje en alle andere benodigdheden waarover u graag beschikt op deze dag.

Workshops en trainingen

Café | Zalen Donkenhof biedt ook volop mogelijkheden als het gaat om het verzorgen van workshops en  trainingen voor uw medewerkers of relaties. Wij beschikken over een beamer, whiteboards en alle andere benodigdheden om uw workshop succesvol te laten verlopen.

Bedrijfslunch

Zin om even lekker buiten de deur te lunchen met uw collega’s of relaties? Kom naar Donkenhof! Na reservering (uiterlijk 24 uur vooraf) zorgen wij voor smakelijke broodjes, een kopje soep en verschillende lekkernijen. Wij zorgen ervoor dat uw gezelschap het aan niets ontbreekt, daarover hoeft u zich deze dag geen zorgen om te maken.

Jubileum

Heeft u een jubilaris op de werkvloer? Zet hem of haar in het zonnetje! Dat kan in een van onze mooie zalen of in ons café dat wij voor u kunnen reserveren. Café | Zalen Donkenhof is een prima locatie om al uw werknemers mee naartoe te nemen en de juiste mensen dat extra beetje aandacht te geven.

Netwerkborrel

Effectief netwerken doet u natuurlijk het best op een leuke locatie! Bij Donkenhof kunt u de leukste netwerkborrels organiseren, in welke vorm dan ook.

Nieuwjaarsborrel of -receptie

Een jaar vliegt zo voorbij. Wij vinden het belangrijk dat er wordt stilgestaan bij wat er allemaal is gebeurd in het afgelopen jaar, zowel de leuke als minder leuke dingen mogen benoemd worden. Een perfecte gelegenheid is daarvoor natuurlijk de nieuwjaarsborrel of –receptie.

Sinterklaasvieringen

Ook onze goedheiligman is natuurlijk van harte welkom bij Donkenhof. Zijn paard mag even buiten blijven staan, maar hij mag zijn mijter gewoon mee naar binnen nemen. Wij kunnen uw Sinterklaasviering compleet uit handen nemen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Kerstborrels

Merry Christmas! Voor u het weet is het weer zo ver: Kerstmis. Bij sommige bedrijven een hectische periode, bij andere bedrijven juist een rustmoment. Wat het ook is: even met het team ontsnappen aan de eigen werkvloer is nooit verkeerd. Een kerstborrel staat voor u klaar!

Locatie workshop Roosendaal, Bergen op Zoom

Contact

Voor alle opties of vragen over een bedrijfsfeest bij Donkenhof mag u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen via (0165) 301288 of stuur een e-mail naar info@donkenhof.nl. U kunt ook een contactformulier invullen op onze website.

Neem contact met ons op!