Biercafé - Café | Zalen Donkenhof
15739
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15739,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Een van de betere biercafé’s in de regio!

Loopt u net als wij warm bij de gedachte aan een bijzonder biertje? Kom dan eens naar Café | Zalen Donkenhof in Wouw, een van de betere biercafés van West-Brabant! Bij ons zijn standaard 5 wisselende tapbieren verkrijgbaar en heeft een breed scala aan speciaalbieren een plek veroverd in ons assortiment. Omdat het nét even wat specialer is, omdat we ervan smullen, omdat het een goede manier is om heel even lekker te genieten!

Wilt u het café eens van binnen bekijken? Klik hier voor onze Street View pagina waar u virtueel door ons café wandelen.

Bier van de maand

En omdat we zelf ook niet kunnen kiezen wat nu echt het allerlekkerste biertje is, rouleren we iedere maand van onze favoriet. Een Chimay, een Petrus of toch een Karmeliet? We nodigen u graag uit om dit wisselende biertje van de maand te komen proeven. In het café of gewoon lekker in de zon op ons terras. Komt u iedere maand een keertje langs?

Speciaalbieren

We noemen deze biertjes niet voor niets speciaalbieren. Ze zijn bijzonder, omdat ze allemaal anders zijn. Gebrouwen door andere brouwers, met andere ingrediënten en het belangrijkste: allemaal met een unieke smaak. Een Trappist is niet te vergelijken met een Duvel. Niet te vergelijken en toch allebei zeer smakelijk!

Bierproeverij

Eigenaar Maurice Broeren is sinds 1996 SVH Meesterschenker en mag zich inmiddels een ware bierexpert noemen. Maurice: “Naast het grote aanbod aan speciaalbieren organiseren wij regelmatig bierproeverijen. Deze proeverijen zijn te vinden op onze activiteitenkalender. Het is ook mogelijk een dergelijke proeverij met bijbehorende hapjes speciaal voor vrienden, uw bedrijf of gewoon gezellig met de familie te organiseren! Met onze bierproeverij is de sfeer namelijk altijd goed en bent u verzekerd van een geslaagd moment waar u nog lang met veel plezier op terug kunt kijken!”

Lees meer over onze bierproeverijen >>

Bier en meer…

Naast de heerlijke biertjes kunt u natuurlijk bij ons ook terecht voor diverse wijnen, likeuren, cocktails en meer. Zo organiseren wij ook whisky- en wijnproeverijen op maat.

Café reserveren

Wist u dat ons gezellige biercafé ook kunt reserveren voor u en uw gasten? Bijvoorbeeld voor uw familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Contact biercafé

Voor de mogelijkheden voor een (bier)proeverij of reservering van het café mag u altijd contact met ons opnemen. Bel naar (0165) 301288 of stuur een e-mail naar info@donkenhof.nl. U kunt ook een contactformulier invullen op onze website.

Neem contact met ons op!