Familiefeesten - Café | Zalen Donkenhof
17286
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17286,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Familiefeesten bij Donkenhof

Of u nu komt voor dé grote dag, voor uw dochter die zestien jaar wordt, een jubileum of het vieren van uw verjaardag… Er valt altijd wel iets te vieren; het leven is te kort om het niet te doen. Of het nu gaat om 10 of 200 genodigden, Café | Zalen Donkenhof ontzorgt u compleet, zodat u zelf nog maar één ding hoeft te doen: genieten!

trouwen in Roosendaal
trouwlocatie Wouw, Roosendaal, Bergen op Zoom

Bruiloft

De mooiste dag van uw leven viert u bij ons. Dat doen we met alle liefde van de wereld, want liefde is een steekwoord op deze dag! Heerlijk eten, entertainment, een gezellige ambiance en onze gastvrijheid zorgden ervoor dat vele bruidsparen u al voorgingen. Samen met u als bruidspaar stellen we voorafgaand aan dé dag ook de muzikale ondersteuning, aankleding en dagindeling samen.

jubileum vieren Wouw, Roosendaal, Bergen op Zoom

Jubileum

12,5 of 25 jaar getrouwd? Abraham of Sarah gezien? Uw voetbalelftal bestaat 10 jaar? Dat lijkt ons reden voor een feestje! Café | Zalen Donkenhof biedt u hiervoor de ruimte én de ervaring. Van traditioneel feest tot thema-avond, van familiebarbecue tot karaoke-night, mét personeel of zélf achter de bar: (bijna) niets is onmogelijk.

receptie vieren Wouw, Roosendaal, Bergen op Zoom

Receptie

Wél iets te vieren, maar géén avondvullend feest? Een receptie biedt de uitkomst. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u heerlijk ontspannen genieten en Café | Zalen Donkenhof zorgt voor de rest.

U kunt uw receptie bijvoorbeeld combineren met een Walking Dinner: een uiterst informele manier van dineren waarbij uw gasten niet gebonden zijn aan een vaste tafel, maar hun gerechten al lopend en pratend kunnen nuttigen.

familiedag locatie Wouw, Roosendaal, Bergen op Zoom

Familiedag

Heeft u binnenkort een familiedag op de planning staan? Kom gezellig naar Café | Zalen Donkenhof! Wij helpen u graag om invulling te geven aan deze bijzondere dag met sport, spel of een terugblik naar bijzondere familiemomenten! Of u hier nu de hele dag doorbrengt of slechts een dagdeel: u bent meer dan welkom!

vrijgezellenfeest vieren Wouw, Roosendaal, Bergen op Zoom

Vrijgezellenfeest

Voorafgaand aan die grote dag… Het vrijgezellenfeest! Wat dacht u van een heerlijke high wine met vriendinnen, of een dolle high beer met vrienden? Een bierfiets of een op maat gemaakt survival programma? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Wij werken samen met diverse professionele partijen om u en uw familie en vrienden een onvergetelijke dag te bezorgen.

babyshower Wouw, Roosendaal, Bergen op Zoom

Baby op komst?

Is er een baby op komst? Proficiat met dit blijde nieuws! Café | Zalen Donkenhof leent zich prima voor elke bijzondere familiegebeurtenis. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een op maat gemaakte babyshower of het geboorte- of doopfeest van uw kleine spruit. Ook het communiefeest enkele jaren later organiseren wij graag. Wij zijn dol op kinderen en kinderen zijn ook dol op Donkenhof…

sweet-sixteen party Wouw, Roosendaal, Bergen op Zoom

Sweet sixteen

Zestien jaar alweer?! De tijd vliegt waarschijnlijk voorbij voor u, daarom is het goed er eens wat vaker bij stil te staan. Een bijzonder moment voor uw zoon of dochter. Een sweet sixteen is daarom volgens ons geen overbodige luxe. Eigenlijk is het altijd tijd voor een feestje…

examenfeest Wouw, Roosendaal, Bergen op Zoom

Examenfeest

Wij vieren graag dat er een diploma is gehaald. Een mooie cijferlijst laten we niet graag onderbelicht: tijd voor een feestje! Nodig alle vrienden en familie maar uit, want wij zijn er klaar voor.

…En nog vééééél meer!

Contact

Alle bijzondere momenten viert u op een gezellige locatie bij u in de buurt: Café | Zalen Donkenhof! U bent altijd welkom om vrijblijvend de mogelijkheden met ons te bespreken. Meer weten? Bel dan naar (0165) 301288 of stuur een e-mail naar info@donkenhof.nl. U kunt ook een contactformulier invullen op onze website.

Neem contact met ons op!