Dé feestlocatie voor families - Café | Zalen Donkenhof
17583
post-template-default,single,single-post,postid-17583,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Dé feestlocatie voor families

23 dec Dé feestlocatie voor families

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje of bent u inmiddels al bijna 25 jaar getrouwd? Is er een kleine spruit geboren of wordt uw zoon of dochter dit jaar al weer 16 jaar? Bijzondere momenten in het leven vieren we graag met onze familie en vrienden. Laat Café | Zalen Donkenhof nou dé feestlocatie zijn voor families uit Wouw, Roosendaal en Bergen op Zoom! Of het nu gaat om 10 of 200 genodigden, Café | Zalen Donkenhof ontzorgt u compleet, zodat u zelf nog maar één ding hoeft te doen: genieten!

Feestlocatie voor familiesreceptie vieren Wouw, Roosendaal, Bergen op Zoom

Bij Café | Zalen Donkenhof begrijpen wij dat u tijdens speciale aangelegenheden wilt genieten van de aanwezigheid van uw naasten. Daarom nemen wij de organisatie van uw feest graag uit handen. Of u nu een themafeest wil, een familiedag vol leuke activiteiten, uitgebreid wil dineren of speciale eetwensen heeft, bij Café | Zalen Donkenhof stellen we uw feest geheel naar wens voor u samen. U kunt bij ons terecht voor uw bruiloft, een receptie, jubileum, familiedag, vrijgezellenfeest, babyshower, doopfeest, communicatiefeest, verjaardag, examenfeest en nog véééél meer.

Café of zaal afhuren

Bij Café | Zalen Donkenhof hebben wij jubileum vieren Wouw, Roosendaal, Bergen op Zoomruimte voor ieder gezelschap. Zo kunt u bij ons het Biercafé of een van de twee zalen afhuren. De zalen zijn aan te passen in grootte en opstelling en kunnen geheel naar uw wens worden gestyled. De Grote Zaal is een mooie ruimte die veel mogelijkheden biedt. Denk bijvoorbeeld aan een zitgedeelte gecombineerd met statafels en een grote dansvloer met complete discoshow. Bijna alles is mogelijk. De Schutterij is een sfeervolle zaal, die direct gelegen is aan het terras op de binnenplaats, dat wij bij lekker weer speciaal voor u en uw gasten opzetten en reserveren. En wilt u entertainment voor de kinderen in de vorm van toestellen, spelletjes, muziek of dans? Dan kan dat ook. Het Biercafé is een gezellig bruin café, dat uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld een vrijgezellen- of verjaardagsfeest. Ons Biercafé staat bekend om de heerlijke speciaalbiertjes die wij u bijvoorbeeld tijdens een bierproeverij graag laten proeven.

Contact familiefeest

Alle bijzondere momenten viert u natuurlijk op een gezellige locatie bij u in de buurt: Café | Zalen Donkenhof! U bent van harte welkom om vrijblijvend de mogelijkheden met ons te bespreken en/of onze feestruimtes te bekijken. Meer weten? Bel dan naar 0165 – 301288 of stuur een e-mail naar info@donkenhof.nl. U kunt ook het contactformulier invullen op onze website. Tot snel!