Themafeesten - Café | Zalen Donkenhof
17603
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17603,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Themafeesten bij Donkenhof

Bij Cafe | Zalen Donkenhof heeft u de keuze uit meerdere themafeesten waarbij u een gezellige tijd beleefd met uw vrienden, familie of collega’s. Ontdek bijvoorbeeld wie de Sherlock van de groep is tijdens het moorddiner, ga helemaal uit uw dak op oer-Hollandse muziek tijdens de ‘Ik hou van Holland-quiz’, strijd tegen elkaar tijdens de Dinnerquiz, ontrafel wie de boel saboteert tijdens ‘Wie is de mol?’ of speel ouderwetse spelletjes in reuzeformaat tijdens de XXL Games.

Moorddiner

Nadat u en uw gezelschap op gastvrije wijze zijn ontvangen bij Café | Zalen Donkenhof blijkt er iets aan de hand te zijn. Er is een moord gepleegd en de dader bevindt zich nog op plaats delict. Plots bent u allemaal verdacht en heeft iedereen een motief. Terwijl u allemaal geniet van een heerlijk driegangenmenu komen er steeds meer feiten boven tafel. Subtiele details, ontluikende getuigenissen en nieuwe motieven: tussen de gangen door komt u steeds dichter bij de ware toedracht. Wie is de moordenaar, wat was het motief en hoe is het slachtoffer om het leven gebracht? Verzamelen zo veel mogelijk bewijs en kom aan het eind van het diner met het vonnis!

‘Ik hou van Holland-quiz’

Met de ‘Ik hou van Holland-quiz’ brengt Café | Zalen Donkenhof u in Hollandse sferen. Deze hilarische quiz staat garant voor een oergezellige middag of avond. Na ontvangst wordt de groep verdeeld in verschillende teams. Tijdens verschillende spelrondes komt u erachter welk team de meeste feitjes over ons koude kikkerlandje weet. Welk team raadt de meeste BN’ers, wie spelt Nederlands’ moeilijkste woorden foutloos en wie herkent de meeste klassiekers tijdens de muziekronde? Tussen de rondes door serveren wij een heerlijk driegangenkeuzemenu en wordt de strijdbijl voor even begraven. De quiz blijft tot het einde spannend, want pas in de finaleronde wordt bekend welk team met de winst naar huis gaat.

Dinnerquiz

De dinnerquiz staat voor humor, strijd en lekker eten en drinken. Zodra u en uw gezelschap zijn aangekomen bij Café | Zalen Donkenhof wordt de groep ingedeeld in teams van maximaal 5 personen. Vanaf dat moment bent u tegenstanders van elkaar! Tijdens de dinnerquiz wordt niet alleen de algemene kennis getest, maar kunt u als team ook uitblinken tijdens de muziekronde of fotoronde. De verschillende speelrondes worden afgewisseld met een heerlijk driegangenkeuzemenu. Tijdens de spannende eindronde wordt bekend welke tafel het beste heeft samengewerkt, welk team de meeste punten bij elkaar heeft gesprokkeld en wie er vals heeft gespeeld. Tijdens de dinnerquiz kan het alle kanten op gaan! Op verzoek kan de dinnerquiz een speciaal thema krijgen.

‘Wie is de Mol?’

Het spel ‘Wie is de mol?’ draait om verraad, vertrouwen en sabotage. Wie saboteert de opdrachten en wie maakt zich bewust verdacht? Ontrafel wie de mol is door zoveel mogelijk informatie te verzamelen aan de hand van raadsels, opdrachten en andere uitdagingen. Aan het eind van de dag wordt bekend wie er met de prijs vandoor gaat en nog belangrijker: de mol onthult zichzelf, hij of zij heeft u de hele tijd voor de gek gehouden. ‘Wie is de mol?’ staat garant voor plezier, raadsels, geheimzinnigheid, uitdaging en spanning! U leert elkaar tijdens deze activiteit op een hele andere manier kennen. Rondom het uitje kan een hapje, drankje en/of heerlijk diner verzorgd worden door Café | Zalen Donkenhof.

XXL Games

Galgje, De Toren van Pisa, Jenga en Mikado, allemaal traditionele spelletjes die thuis nog wel eens tevoorschijn worden getoverd. Café | Zalen Donkenhof heeft deze spellen ook voor de dag gehaald, maar dan in REUZE-formaat. Zodra u en uw gezelschap zijn aangekomen bij Café | Zalen Donkenhof wordt u ingedeeld in teams en gaat u de strijd met elkaar aan. Wie weet de toren in balans te houden, wie durft de onderste steen uit de Jenga toren te schuiven en wie haalt de meeste Mikado stokjes uit de stapel? Tijdens de XXL Games worden jullie tactisch denkvermogen, snelheid en geheugen op de proef gesteld. Deze activiteit is zeer geschikt voor teambuilding, maar ook zeker voor een familiefeest, vriendenuitje of vrijgezellenfeest. Bij deze activiteit kan Café | Zalen Donkenhof ook een hapje, drankje en/of heerlijk diner verzorgen.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de kosten en/of de mogelijkheden op het gebied van themafeesten? Neem gerust contact met ons op via (0165) 301288 of stuur een e-mail naar info@donkenhof.nl. U kunt ook een contactformulier invullen op onze website.

Neem contact met ons op!